Een nieuw schooljaar is begonnen. Onze groep bestaat op dit moment uit 27 kinderen en er zijn 3 kinderen die komen oefenen. Juf Elly is onze juf op maandag, dinsdag en donderdag. Juf Lonneke  is er op de woensdag-  en vrijdagochtend.  Juf Lonneke vervangt juf Josiene.

Ook is juf Natasja er op de maandag en dinsdag, zij leert voor onderwijzeres en studeert dit schooljaar af.

Vanaf dit schooljaar krijgen wij 1x in de 2 weken les van meester Joep. Hij komt op maandagochtend  muziekles geven. Onze juf is daar ook bij en leert  zo zelf ook echt leuke en goede muzieklessen te geven.

Dit schooljaar zijn we gestart met het thema naar school, water en vissen, daarna de kinderboekenweek met het thema: opa's en oma's.

Ons derde thema is herfst en Sint Maarten. Naar aanleiding van de thema's leren de kinderen cijfers, letters, praten wij in de kring over wat er allemaal bij het thema past en maken zij knutselwerkjes.

Direct de eerste schooldag zijn we ook gestart met de lessen van KIVA, want wij willen er met z'n allen voor zorgen dat onze school een fijne en veilige omgeving is voor iedereen.