Welkom in groep 1/2a

Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Sylvia voor de klas en op donderdag en vrijdag juf Elly.

Wij starten iedere dag met de "inloop" van 8.15 uur tot 8.30 uur.
Voor elk kind ligt er een werkje klaar op de tafel.
Om 8.30 uur nemen de ouders afscheid en gaan wij met de kinderen in de kring.

Na de kring werken/spelen de kinderen in de bouwhoek, het huis, bij het verfbord, de knutseltafel, werken samen met juf enz.
Door het jaar heen werken wij over verschillende thema's die passen bij de belevingswereld van de kinderen, dit jaar zijn dit o.a. de herfst, verkeer en vervoer, afval en indianen.

Binnen de thema's krijgen onderzoekend leren, motorische vaardigheden, woordenschat, wereldoriëntatie, voorbereidende taal- en rekenactiviteiten aandacht.

Wij vinden samenwerken, samen spelen en van en met elkaar leren belangrijk.

Direct de eerste schooldag zijn we gestart met de lessen van KIVA.
Wij willen er met z'n allen voor zorgen dat de school een fijne en veilige omgeving is voor iedereen.