Welkom in groep 3/4 van de Adelaar.

In onze groep zitten op dit moment 23 kinderen. Er zitten 10 kinderen in groep 4 en 13 kinderen in groep 4.

In groep 3/4 hebben we 13 banjers van jongens en 10 kanjers van meiden. Maar gelukkig krijgen de meisjes steun van twee super juffen. Op vrijdag is juf Monique er altijd en van maandag tot en met donderdag is juf Annarens in de groep.

We hebben een hele gezellige klas en we zitten allemaal in groepjes. We zijn dit jaar gestart met T-world van Exova. Daarom richten we de klas zoveel mogelijk in passend bij het thema. Zo bouwen wij onze wereld. Daarna gaan we op onderzoek uit waarbij alle hulp welkom is. Er wordt veel gerekend en gelezen want dat is heel leuk en belangrijk. Maar er kan soms ook lekker worden gebouwd, gepuzzeld en geschilderd.

Dit jaar worden de muzieklessen verzorgd door meester Joep en dat vinden we ontzettend leuk en leerzaam. Op maandag hebben we gym van meester Sjaak en op donderdag van juf Marcella