Welkom in groep 3/4 van de Adelaar.

In onze groep zitten op dit moment 23 kinderen.

In groep 3/4 hebben we 8 banjers van jongens en 15 kanjers van meiden. Op woensdag is juf Chantal er meestal en de rest van de week is juf Annarens in de groep.

We hebben een hele gezellige klas en we zitten allemaal in groepjes. Wij leren Ontdekkend lezen (Ewald Vervaet) en werken op ons eigen tempo. Als we tekst of woordjes hebben geoefend, mogen we ze voorlezen aan juf. Zo bouwen wij onze wereld. Er wordt veel gerekend en gelezen want dat is heel leuk en belangrijk. Maar er kan soms ook lekker worden gebouwd, gepuzzeld en geschilderd.

Dit jaar worden de muzieklessen verzorgd door meester Joep en dat vinden we ontzettend leuk en leerzaam. Op maandag hebben we gym van meester Sjaak en op donderdag van een juf of meester van Sportservice.