Welkom in groep 4-5 van juf Petra en juf Monique. Juf Petra werkt maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op de donderdagen staat juf Monique voor de groep.

In onze groep zitten 26 kanjers: 7 in groep 4 en 19 in groep 5. We hebben een gezellige groep!

We beginnen elke dag met stillezen, een rustig begin van de ochtend! Verder werken we 's morgens hard aan rekenen, taal, begrijpend lezen en spelling. 's Middags schrijven we en hebben we Kiva-les. We werken 's middags ook veel aan wereldoriëntatie en daarbij wordt ook geknutseld en getekend.

Elke maandag- en donderdagochtend hebben we gymles in de grote gymzaal. Op maandagochtend krijgen we muziekles van meester Joep.

Informatie groep 4

In onze groep zitten 27 kinderen. Onze juf is Petra. Om de week op donderdag hebben wij juf Monique.