De Adelaar is een openbare school.

Op een openbare school is ieder kind en iedere leerkracht welkom, ongeacht zijn of haar sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond. De openbare school leert kinderen van jongs af aan respect te hebben voor elkaars mening of overtuiging.

Er wordt actief aandacht besteed aan de overeenkomsten en verschillen tussen kinderen, zonder voorkeur voor één bepaalde opvatting. De openbare school heeft aandacht voor én biedt ruimte aan ieder kind én iedere leerkracht.

De Adelaar is niet alleen een openbare school maar een school waar …

...leerlingen, leerkrachten en ouders zich thuis voelen
...een open en warme sfeer is.
...goed onderwijs wordt gegeven.
...de leerlingen veel (zelfstandig) samen leren.
...een verzorgde en nette leeromgeving is.
...goede en duidelijke regels zijn.

We hopen dat u op onze website en in de schoolgids alle informatie vindt die u wenst.

Mochten er toch nog vragen bij u opkomen, aarzel dan niet contact op te nemen met een van onze teamleden. Indien nodig maken wij graag een afspraak op korte termijn.

Het team van de Adelaar

Protocollen